Оберіть свою підписку
TELEPORTAL
БЕЗ РЕКЛАМИ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів від телеканалів СТБ, ICTV та Нового в HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
ОБИРАЙТЕ
TELEPORTAL
Все твоє ТБ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів, а також прямий ефір 6 телеканалів (СТБ, ICTV, Новий, ОцеТБ, М1 та М2) у HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
ОБИРАЙТЕ
Вибіріть собі підписку
TELEPORTAL
БЕЗ РЕКЛАМИ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів від телеканалів СТБ, ICTV та Нового в HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
це твоя підписка Змінити на цю?
TELEPORTAL
Все твоє ТБ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів, а також прямий ефір 6 телеканалів (СТБ, ICTV, Новий, ОцеТБ, М1 та М2) у HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
це твоя підписка Змінити на цю?
Пароль ********
Изменить

Подписка

Дата следующего платежа

Регистрация

*Здійснюючи оплату ви приймаєте угоду користувача. Підписка передбачає автоматичне продовження по регулярній вартості вашого тарифного плану. Ви завжди можете відмовитися від сервісу і скасувати автооплату в особистому кабінеті на сайті www.teleportal.ua
Для перегляду відео - увійдіть
в обліковий запис або зареєструйтесь,
це безкоштовно!
Video: Сливовый пирог: рецепт - Все буде добре 965 выпуск - 13.02.2017 - смотреть онлайн
В шоу Все буде добре 965 выпуск от 13.02.2017 Сергей Калинин покажет все тонкости приготовления американского сливового пирога, рецепт которого 12 лет не сходил со страниц газеты New York Times.

Сливовый пирог: рецепт от Все буде добре

Как сохранить молодость?

Готовим первые блюда

Сливовый пирог: рецепт от Все буде добре

С годами популярность американского сливового пирога из газеты New York Times лишь растет. В чём главный секрет такой популярности, знает кулинарный эксперт шоу Все буде добре Сергей Калинин! Сегодня он покажет как приготовить знаменитый сливовый пирог, рецепт которого в своё время 12 лет подряд не сходил со страниц New York Times.