Оберіть свою підписку
TELEPORTAL
БЕЗ РЕКЛАМИ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів від телеканалів СТБ, ICTV та Нового в HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
ОБИРАЙТЕ
TELEPORTAL
Все твоє ТБ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів, а також прямий ефір 6 телеканалів (СТБ, ICTV, Новий, ОцеТБ, М1 та М2) у HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
ОБИРАЙТЕ
Вибіріть собі підписку
TELEPORTAL
БЕЗ РЕКЛАМИ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів від телеканалів СТБ, ICTV та Нового в HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
це твоя підписка Змінити на цю?
TELEPORTAL
Все твоє ТБ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів, а також прямий ефір 6 телеканалів (СТБ, ICTV, Новий, ОцеТБ, М1 та М2) у HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
це твоя підписка Змінити на цю?
Пароль ********
Изменить

Подписка

Дата следующего платежа

Регистрация

*Здійснюючи оплату ви приймаєте угоду користувача. Підписка передбачає автоматичне продовження по регулярній вартості вашого тарифного плану. Ви завжди можете відмовитися від сервісу і скасувати автооплату в особистому кабінеті на сайті www.teleportal.ua
Для перегляду відео - увійдіть
в обліковий запис або зареєструйтесь,
це безкоштовно!
Video: Все буде смачно смотреть онлайн рецепты 10 блюд из сыра. Часть 3
Рецептами вкусных блюд из сыра поделился кулинарный эксперт шоу «Все буде смачно!» Самвел Адамян.

Часть 3

 

Аппетитные десерты

Авторские рецепты Елизаветы Глинской

Часть 3

Когда выбираете сыр в упаковке, всегда обращайте внимание на надписи. Если заметите пометку «сырный продукт» – это значит, производители сэкономили и добавили растительные жиры, красители и загустители. Важно, чтобы были указаны: сорт, наименование производителя, дата производства и состав. Идеальный твердый сыр должен изготавливаться всего из трех ингредиентов: молока, закваски и соли. Ну, а рецептами вкусных блюд из сыра поделился кулинарный эксперт шоу «Все буде смачно!» Самвел Адамян.