Оберіть свою підписку
TELEPORTAL
БЕЗ РЕКЛАМИ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів від телеканалів СТБ, ICTV та Нового в HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
ОБИРАЙТЕ
TELEPORTAL
Все твоє ТБ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів, а також прямий ефір 6 телеканалів (СТБ, ICTV, Новий, ОцеТБ, М1 та М2) у HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
ОБИРАЙТЕ
Вибіріть собі підписку
TELEPORTAL
БЕЗ РЕКЛАМИ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів від телеканалів СТБ, ICTV та Нового в HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
це твоя підписка Змінити на цю?
TELEPORTAL
Все твоє ТБ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів, а також прямий ефір 6 телеканалів (СТБ, ICTV, Новий, ОцеТБ, М1 та М2) у HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
це твоя підписка Змінити на цю?
Пароль ********
Изменить

Подписка

Дата следующего платежа

Регистрация

*Здійснюючи оплату ви приймаєте угоду користувача. Підписка передбачає автоматичне продовження по регулярній вартості вашого тарифного плану. Ви завжди можете відмовитися від сервісу і скасувати автооплату в особистому кабінеті на сайті www.teleportal.ua
Для перегляду відео - увійдіть
в обліковий запис або зареєструйтесь,
це безкоштовно!
Video: Фаршированный карп под свекольным соусом: рецепт - смотреть онлайн Все буде смачно 61 выпуск от 14.05.2017
Смотрите онлайн программу Все буде смачно 61 выпуск от 14.05.2017 - как приготовить фаршированного карпа со свекольным соусом: рецепт от Натальи Левензон.

Фаршированный карп: рецепт от Все буде смачно

 

Аппетитные десерты

Авторские рецепты Елизаветы Глинской

Фаршированный карп: рецепт от Все буде смачно

Фаршированній карп всегда был визиткой еврейских девушек на выданье: ведь умение его приготовить говорило не только о кулинарных талантах невесты, но и о её старательности и трудолюбии. Сегодня рецептами фаршированного карпа и свекольного соуса к нему с зрителями программы Все буде смачно делится кулинарный эксперт Наталья Левензон.