Video: Балі: небезпечне добування сірки в вулкані та виробництво найдорожчого кави
<p>У новому випуску Особливостей національного роботи-2 Андрій і Руслан шукають роботу на Балі.</p><p>Андрій вирушив на ферму з виробництва найдорожчої кави в світі - копі-лювак. Це один з найдорожчих сортів кави в світі: його вартість коливається від 250 до 1200 доларів за кілограм. А виробляється він унікальним способом. Балійські білки мусланги поїдають плоди кавового дерева, перетравлюють їх, а потім з відходів та збирається ця ексклюзивна кава.</p><p>А Руслан тим часом вирушив добувати корали. Виявляється, їх можна вирощувати. Як - розповість ведучий.</p><p>Ще одна цікава, але дуже небезпечна робота, яку випробували ведучі - добувати сірку в кратері вулкана! Чим це закінчилося - дивіться в програмі особливості національної роботи-2 випуск 6</p>

Балі: небезпечне добування сірки в вулкані та виробництво найдорожчого кави

)
Всі випуски: дивись з початку сезону
Сезон 2
Сезон 4
Сезон 2
Сезон 1
Всі випуски: дивись з початку сезону

Балі: небезпечне добування сірки в вулкані та виробництво найдорожчого кави

У новому випуску Особливостей національного роботи-2 Андрій і Руслан шукають роботу на Балі.

Андрій вирушив на ферму з виробництва найдорожчої кави в світі - копі-лювак. Це один з найдорожчих сортів кави в світі: його вартість коливається від 250 до 1200 доларів за кілограм. А виробляється він унікальним способом. Балійські білки мусланги поїдають плоди кавового дерева, перетравлюють їх, а потім з відходів та збирається ця ексклюзивна кава.

А Руслан тим часом вирушив добувати корали. Виявляється, їх можна вирощувати. Як - розповість ведучий.

Ще одна цікава, але дуже небезпечна робота, яку випробували ведучі - добувати сірку в кратері вулкана! Чим це закінчилося - дивіться в програмі особливості національної роботи-2 випуск 6