На який email відправити новий пароль?
В 4 випуску кулінарного шоу Перше, друге і компот 1 сезон кухня Віктора Бронюка перетвориться на бермудський трикутник! Предмети будуть губитися і ховатися від ведучого, але він все одно умудриться приготувати смачний і ситний обід із трьох страв.
Що сьогодні в меню?
У ранковому кулінарному шоу Перше, друге і компот 11.04.2020 Віктор Бронюк приготує свою версію форшмака, грибну юшку і печеню зі свинячих реберець. Під час приготування ведучий розповість, як він харчувався на зорі своєї музичної кар'єри, набрав вагу і почав шукати нові рецепти.
Не зовсім класичний форшмак
Ця універсальна рибна закуска улюблена всіма! Зазвичай форшмак готується з додаванням вершкового масла. Віктор Бронюк у 4 випуску Перше, друге і компот поділиться хитрістю, яка допоможе знизити калорійність страви. Оселедець сам по собі – досить жирна риба, а після додавання масла намазка перетворюється на енергетичну бомбу. Щоб уникнути цього, ведучий додає в свою версію форшмака один незвичайний інгредієнт. Дізнайтеся просто зараз, який!
А для тих, хто не женеться за дієтичністю, співак пропонує приготувати чарівні тости. Він підсмажує їх на вершковому маслі, що надає хлібу додатковий аромат і хрустку скоринку. Ви повинні це спробувати – записуйте рецепт Віктора Бронюка!
Як правильно готувати юшку?
Ведучий готує грибну юшку за рецептом тещі. Сім'я дружини Бронюка з Прикарпаття, а там знають толк у їжі! Віктор використовує в супі сушені білі гриби, але він також дає кілька порад для тих, у кого вдома немає таких запасів.
Співак поділиться смішною історією про те, як він одного разу випадково додав у суп соду замість солі. З ким не траплявся такий казус? На щастя, Віктор зміг врятувати ситуацію і зберегти нормальний смак страви. Дізнайтеся, як виправити прикру помилку на кухні, – дивіться Перше, друге і компот 1 сезон 4 випуск від 11.04.2020!
Якщо ви пропустили попередній випуск, то дивіться за посиланням Перше, друге і компот 1 сезон 3 випуск.