Оберіть свою підписку
TELEPORTAL
БЕЗ РЕКЛАМИ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів від телеканалів СТБ, ICTV та Нового в HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
ОБИРАЙТЕ
TELEPORTAL
Все твоє ТБ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів, а також прямий ефір 6 телеканалів (СТБ, ICTV, Новий, ОцеТБ, М1 та М2) у HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
ОБИРАЙТЕ
Вибіріть собі підписку
TELEPORTAL
БЕЗ РЕКЛАМИ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів від телеканалів СТБ, ICTV та Нового в HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
це твоя підписка Змінити на цю?
TELEPORTAL
Все твоє ТБ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів, а також прямий ефір 6 телеканалів (СТБ, ICTV, Новий, ОцеТБ, М1 та М2) у HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
це твоя підписка Змінити на цю?
Пароль ********
Змінити

Підписка

Дата наступного платежу

Регистрация

*Здійснюючи оплату ви приймаєте угоду користувача. Підписка передбачає автоматичне продовження по регулярній вартості вашого тарифного плану. Ви завжди можете відмовитися від сервісу і скасувати автооплату в особистому кабінеті на сайті www.teleportal.ua
Для перегляду відео - увійдіть
в обліковий запис або зареєструйтесь,
це безкоштовно!
Video: Перше, друге і компот 9 випуск: дивитися онлайн ранкове шоу ICTV від 16.05.2020
Дивитися онлайн Перше, друге і компот 9 випуск від 16.05.2020. Ранкове кулінарне шоу Перше, друге і компот від телеканалу ICTV дивитися онлайн

Печені перці в чушкопеці і французький буябес

Печені перці в чушкопеці і французький буябес

У 9 випуску кулінарного шоу Перше, друге і компот 1 сезон кухні різних народів світу зустрінуться в гостях у Віктора Бронюка. Сьогодні він готуватиме середземноморську юшку під назвою буйабес і навчить користуватися болгарським чудо-пристроєм для запікання солодких перців.

 

Французький суп з морепродуктів

Слово «буябес» може здатися смішним і незвичним для вуха українця. Це традиційний французький суп, в якому використовується багато різної риби і морепродуктів. Завдяки цьому у страви виходить багатий насичений смак. У 9 випуску Перше, друге і компот Віктор Бронюк розповість історію виникнення цього супу. Існує два види буябеса – марсельський і нормандський. Ведучий пояснить, чим вони відрізняються один від одного, і поділиться тим рецептом, яким користується сам.

 

Що таке чушкопек, і чому він дуже потрібен вам на кухні?

На друге Віктор приготує смажені гриби з печеними солодкими перцями. При запіканні овочі набувають приємного солодкуватого смаку. Однак сьогодні ведучий буде використовувати не звичну духовку, а спеціальне пристосування під назвою чушкопек.

Сімейство Бронюків часто їздить до Болгарії. Там вони вперше дізналися про диво-пристосування для запікання перців. У 9 випуску Перше, друге і компот ведучий покаже, як виглядає чушкопек і що з ним потрібно робити для приготування ідеальних запечених перців. За допомогою цього пристосування можна запікати і інші овочі. На виході ви отримаєте «обвуглені» перці – такі самі, як виходять на відкритому вогні! У комплекті до чушкопека йде спеціальний дріт, інакше ви не зможете відкрити розпечену кришку. Запечені в чушкопеці овочі разюче відрізняються від того, що виходить у звичайній духовці.

Поєднання смажених глив з солодкістю перцю може здатися незвичайним, але точно не залишить вас байдужими! Записуйте незвичайний рецепт з програми Перше, друге і компот 1 сезон 9 випуск від 16.05.2020!

Якщо ви пропустили попередній випуск, то дивіться за посиланням Перше, друге і компот 1 сезон 8 випуск.