Video: Делікатеси з підручних продуктів і молекулярна кухня
<p>Дивіться Дешево і сердито-3 випуск 2! Які страви найкраще характеризують українську кухню? Борщ, сало, вареники - чи можливо цим харчуватися постійно? У програмі революція в українській кухні-модернізація традиційних страв! Борщ - зефір, сало - піна і цукерки з сала, а також відкриваємо 50 відтінків відомої української ковбаси! Шеф-кухар Євген Клопотенко навчить, як можна надати новий смак улюбленими рецептами, тільки змінивши їх форму. Молекулярна кухня! Шеф-кухар японського ресторану приготує експериментальні українсько-японські страви. Судді програми виберуть, які з них будуть представлені в українських їдальнях. Дивіться Лайфхак від Дешево і сердито-3 випуск 2.</p>

Делікатеси з підручних продуктів і молекулярна кухня

)

Делікатеси з підручних продуктів і молекулярна кухня

Дивіться Дешево і сердито-3 випуск 2! Які страви найкраще характеризують українську кухню? Борщ, сало, вареники - чи можливо цим харчуватися постійно? У програмі революція в українській кухні-модернізація традиційних страв! Борщ - зефір, сало - піна і цукерки з сала, а також відкриваємо 50 відтінків відомої української ковбаси! Шеф-кухар Євген Клопотенко навчить, як можна надати новий смак улюбленими рецептами, тільки змінивши їх форму. Молекулярна кухня! Шеф-кухар японського ресторану приготує експериментальні українсько-японські страви. Судді програми виберуть, які з них будуть представлені в українських їдальнях. Дивіться Лайфхак від Дешево і сердито-3 випуск 2.