Video: Ревізор у Дніпрі: що ховає party bus і боротьба за право на перевірку
<p>Ревізор у Дніпрі запалював, як міг, навіть вирушив на спецперевірку справжнього party bus. Після відв'язної вечірки треба було відпочити та добре поїсти домашньої їжі – дивись перевірку легендарного готелю «Асторія» та ресторану швидкої їжі «Пузата хата».</p><p><br></p><p>У відомому по всій Україні бістро ведучий шоу Ревізор 2018 випуск 9 від 26.11.2018 Микола Тищенко провів перевірку не без опору. На кухню знімальну групу пустили, але далі гарячого цеху вони не пройшли. На всіх входах і виходах, як 33 богатиря, вишикувалися охоронці, які не пустили Миколу й Анну Жижу в інші службові приміщення й навіть вбиральню. Дивись у шоу Ревізор із Тищенком випуск 9, чому в туалет не могли потрапити навіть гості?</p><p>На кухні працював персонал у спецодязі й шапочках. Кухар стверджувала, що приміщення вичищають кожного дня перед здачею нічній зміні. Що ж у витяжці та на робочих поверхнях, дійсно, було чисто. А ось зверху на обладнанні в шоу <a href="https://teleportal.ua/show/novyy-kanal/revizor/9-sezon" target="_blank">Ревізор із Тищенком 9 сезон</a> 9 випуск перевіряючі знайшли шар пилу, жир у кутах пароконвектомата і дуже брудний фільтр у кондиціонері, який, здається, не чистили з моменту покупки.</p><p><br></p><p><strong>Що ж із продуктами?</strong></p><p>До продуктів Ревізор 2018 не мав ніяких претензій: у холодильнику гарячого цеху всі страви зберігаються в чистих контейнерах зі стікерами. Приємно і те, що всередині холодильник не був захаращений – у ньому ще залишалося досить місця.</p><p>Як прибирають у залі? Чи правильно зберігають продукти на лінії роздачі? І як персонал бістро спілкувався з ведучим проекту Ревізор із Тищенком 9 сезон 9 випуск? Дивись онлайн за мить!</p><p><br></p><p><strong>Не пропусти також перевірки Ревізором у Дніпрі нового популярного ресторану «Заводная обезьяна»</strong></p><p>Микола Тищенко очікував, що побачить тут нове сучасне обладнання та грамотно поділену на зони кухню. Так, все це було. Тільки в дикому безладді. Бруду та жиру було багато – у витяжці, на фритюрі. Деталі атмосферного оригінального ретро-інтер'єру, на жаль, теж були в пилу. На кухні працювали два кухари, за їхніми словами «універсали». Схоже, їхня багатозадачність привела до біди... Дізнайся, чому Тищенко не залишив тут таблички?</p><p><br></p><p><strong>Дивись онлайн Ревізор із Тищенком випуск 9 від 26.11.2018 на сайті Teleportal.ua.</strong></p><p><strong>Пропустив попередній випуск? Не витрачай часу на пошуки – переходь за посиланням і дивись</strong><a href="https://teleportal.ua/show/novyy-kanal/revizor/9-sezon/vypusk-8" target="_blank"><strong> Ревізор із Тищенком 9 сезон 8 випуск</strong></a><strong>.</strong></p>

Ревізор у Дніпрі: що ховає party bus і боротьба за право на перевірку

)
Всі випуски: дивись з початку сезону
Сезон 9
Сезон 9
Сезон 8

Ревізор у Дніпрі: що ховає party bus і боротьба за право на перевірку

Ревізор у Дніпрі запалював, як міг, навіть вирушив на спецперевірку справжнього party bus. Після відв'язної вечірки треба було відпочити та добре поїсти домашньої їжі – дивись перевірку легендарного готелю «Асторія» та ресторану швидкої їжі «Пузата хата».


У відомому по всій Україні бістро ведучий шоу Ревізор 2018 випуск 9 від 26.11.2018 Микола Тищенко провів перевірку не без опору. На кухню знімальну групу пустили, але далі гарячого цеху вони не пройшли. На всіх входах і виходах, як 33 богатиря, вишикувалися охоронці, які не пустили Миколу й Анну Жижу в інші службові приміщення й навіть вбиральню. Дивись у шоу Ревізор із Тищенком випуск 9, чому в туалет не могли потрапити навіть гості?

На кухні працював персонал у спецодязі й шапочках. Кухар стверджувала, що приміщення вичищають кожного дня перед здачею нічній зміні. Що ж у витяжці та на робочих поверхнях, дійсно, було чисто. А ось зверху на обладнанні в шоу Ревізор із Тищенком 9 сезон 9 випуск перевіряючі знайшли шар пилу, жир у кутах пароконвектомата і дуже брудний фільтр у кондиціонері, який, здається, не чистили з моменту покупки.


Що ж із продуктами?

До продуктів Ревізор 2018 не мав ніяких претензій: у холодильнику гарячого цеху всі страви зберігаються в чистих контейнерах зі стікерами. Приємно і те, що всередині холодильник не був захаращений – у ньому ще залишалося досить місця.

Як прибирають у залі? Чи правильно зберігають продукти на лінії роздачі? І як персонал бістро спілкувався з ведучим проекту Ревізор із Тищенком 9 сезон 9 випуск? Дивись онлайн за мить!


Не пропусти також перевірки Ревізором у Дніпрі нового популярного ресторану «Заводная обезьяна»

Микола Тищенко очікував, що побачить тут нове сучасне обладнання та грамотно поділену на зони кухню. Так, все це було. Тільки в дикому безладді. Бруду та жиру було багато – у витяжці, на фритюрі. Деталі атмосферного оригінального ретро-інтер'єру, на жаль, теж були в пилу. На кухні працювали два кухари, за їхніми словами «універсали». Схоже, їхня багатозадачність привела до біди... Дізнайся, чому Тищенко не залишив тут таблички?


Дивись онлайн Ревізор із Тищенком випуск 9 від 26.11.2018 на сайті Teleportal.ua.

Пропустив попередній випуск? Не витрачай часу на пошуки – переходь за посиланням і дивись Ревізор із Тищенком 9 сезон 8 випуск.