Video: Рибні консерви: джерело вітамінів чи хвороб?
<p>Шпроти, паштети, тунець, сардина, кілька… Цей список можна продовжувати і продовжувати. Кожен із нас хоча б один раз куштував подібні рибні консерви. Але ніхто навіть не здогадується, як виготовляють такі «делікатеси». Що ж, команда пост-шоу «Таємний агент» 3 сезон розкрила всі таємниці виробництва консервів.</p> <p>У пост-шоу <a href="https://teleportal.ua/show/novyy-kanal/taemniy-agent-post-shou/sezon-3">«Таємний агент» 3 сезон</a> 6 випуск від 25.03.2019 привідкрили всі секрети виробництва консервованих рибних продуктів директори одного з українських заводів Андрій Шубчик і Олександр Свіщен. Вони розхвалили власну фабрику в найкращих традиціях: якість, свіжість, професіоналізм і головне — довіра клієнта. Ведучі пост-шоу «Таємний агент» 3 сезон 6 випуск Андрій Шабанов та Ірина Хоменко зраділи від такої чесності й компетентності. Але щось тут не те…</p> <p>Пролила світло на цю ситуацію команда проекту «Таємний агент» пост-шоу 25.03.2019. Наша агентка Ніколетта Бокшан під виглядом безробітної влаштувалася на завод Андрія й Олександра. Тут всі карти і розкрилися. Мало того, що її на посаду технолога прийняли без будь-яких документів, та ще й директор ставив дуже дивні питання: про вагітність і одруження. Але це ще квіточки, ягідки попереду. Зайшовши на підприємство, Ніколетта побачила огидну картину: уся підлога залита водою, навколо бридкий і нестерпний запах гнилі, а в бруднезній воді розморожувалася риба. Ба більше, повсюди розгулюють коти. То це і є якість, свіжість і професіоналізм? Дивіться в пост-шоу «Таємний агент» 3 сезон 6 випуск пояснення керівників виробництва рибних консервів.</p> <p>Щоб вберегти здоров’я й життя споживачів, Ірина Хоменко в проекті «Таємний агент» пост-шоу 25.03.2019 намагалася визначити якісні шпроти від підробки. Для цього Ірина разом з експертами пост-шоу «Таємний агент» 3 сезон Юрієм Ковриженко і Надією Матвєєвою провела експеримент. Скільки цікавих лайфхаків і секретів вони дізналися!  Якщо ви теж хочете харчуватися тільки якісними консервами, то дивіться онлайн пост-шоу «Таємний агент» 3 сезон 6 випуск на Teleportal.ua</p> <p>Пропустили інші випуску? Переходьте за посиланням і дивіться <a href="https://teleportal.ua/show/novyy-kanal/taemniy-agent-post-shou/sezon-3/vipusk-5">«Таємний агент» пост-шоу 3 сезон 5 випуск</a>.</p>

Рибні консерви: джерело вітамінів чи хвороб?

Всі випуски: дивись з початку сезону

Рибні консерви: джерело вітамінів чи хвороб?

Шпроти, паштети, тунець, сардина, кілька… Цей список можна продовжувати і продовжувати. Кожен із нас хоча б один раз куштував подібні рибні консерви. Але ніхто навіть не здогадується, як виготовляють такі «делікатеси». Що ж, команда пост-шоу «Таємний агент» 3 сезон розкрила всі таємниці виробництва консервів.

У пост-шоу «Таємний агент» 3 сезон 6 випуск від 25.03.2019 привідкрили всі секрети виробництва консервованих рибних продуктів директори одного з українських заводів Андрій Шубчик і Олександр Свіщен. Вони розхвалили власну фабрику в найкращих традиціях: якість, свіжість, професіоналізм і головне — довіра клієнта. Ведучі пост-шоу «Таємний агент» 3 сезон 6 випуск Андрій Шабанов та Ірина Хоменко зраділи від такої чесності й компетентності. Але щось тут не те…

Пролила світло на цю ситуацію команда проекту «Таємний агент» пост-шоу 25.03.2019. Наша агентка Ніколетта Бокшан під виглядом безробітної влаштувалася на завод Андрія й Олександра. Тут всі карти і розкрилися. Мало того, що її на посаду технолога прийняли без будь-яких документів, та ще й директор ставив дуже дивні питання: про вагітність і одруження. Але це ще квіточки, ягідки попереду. Зайшовши на підприємство, Ніколетта побачила огидну картину: уся підлога залита водою, навколо бридкий і нестерпний запах гнилі, а в бруднезній воді розморожувалася риба. Ба більше, повсюди розгулюють коти. То це і є якість, свіжість і професіоналізм? Дивіться в пост-шоу «Таємний агент» 3 сезон 6 випуск пояснення керівників виробництва рибних консервів.

Щоб вберегти здоров’я й життя споживачів, Ірина Хоменко в проекті «Таємний агент» пост-шоу 25.03.2019 намагалася визначити якісні шпроти від підробки. Для цього Ірина разом з експертами пост-шоу «Таємний агент» 3 сезон Юрієм Ковриженко і Надією Матвєєвою провела експеримент. Скільки цікавих лайфхаків і секретів вони дізналися!  Якщо ви теж хочете харчуватися тільки якісними консервами, то дивіться онлайн пост-шоу «Таємний агент» 3 сезон 6 випуск на Teleportal.ua

Пропустили інші випуску? Переходьте за посиланням і дивіться «Таємний агент» пост-шоу 3 сезон 5 випуск.