Для перегляду відео - увійдіть
в обліковий запис або зареєструйтесь,
це безкоштовно!
Зареєструйся – буде цікавіше!
Video: Як роблять консерви: антисанітарія, небезпечні добавки і відвертий обман споживача
<p>Консерви – найпопулярніший продукт українців для туристичних походів і пікніків. Це швидкий перекус і смачний інгредієнт у багатьох салатах. До того ж не можна забувати про домашню консервацію, якою багато людей заповнюють брак вітамінів у холодну пору року. Як виробляють ці продукти, розбирався «Таємний агент» 25.03.2019. І головне, як від таких делікатесів не попасти на лікарняне ліжко?</p> <p>У шоу <a href="https://teleportal.ua/show/novyy-kanal/taynyi-agent/sezon-3">«Таємний агент» 3 сезон</a> 6 випуск Ніколетта Бокшан проникла на виробництво рибних і м'ясних консервів, щоб подивитися, чи не додають у банки зіпсовані продукти і чи дотримуються виробники санітарних норм? Христина Пасічник разом із фахівцем розповість, чим небезпечні зовнішні механічні пошкодження банки і чому такі консерви ніколи не варто купувати? Ще один таємний агент 6 випуску, Таня Сорокоус, розбереться, як правильно вибирати консерви в магазині і соління (квашені помідори, огірки та капусту) на ринках.</p> <p>Журналісти будуть по-справжньому шоковані! Технологи, що працюють без рукавичок, перевищення температурного режиму розморожування м'яса, небезпечні харчові добавки, звичайно, не зазначені в складі консерви – лише малий список порушень виробників, який зняли камери шоу «Таємний агент» (Новий канал). Виявилося, що споживач не може бути впевнений ні в якості приготування консерви, ні в даті її виготовлення, ні навіть у тому, що в банці буде саме той вид риби, який він хоче купити.</p> <p>Таємні агенти влаштують свій експеримент – спеціально погнуть банку з консервами і через тиждень проаналізують її складу в лабораторії. Чому від пошкодженої тари можна померти? Дивись шоу «Таємний агент» онлайн.</p> <p>Також у 6 випуску не пропусти секрети «швидкого квашення» капусти від продавчині солінь. Дізнайся, чи можуть ці продукти продаватися на відкритому ринку? Який термін придатності цих овочів? І на що варто звертати увагу, щоб не схопити отруєння?</p> <p>Дивись онлайн «Таємний агент» 3 сезон 6 випуск від 25.03.2019 на сайті Teleportal.ua.</p> <p>Пропустив попередній випуск? Не витрачай часу на пошуки – переходь за посиланням і дізнайся, як правильно вибирати сік, у шоу <a href="https://teleportal.ua/show/novyy-kanal/taynyi-agent/sezon-3/vipusk-5">«Таємний агент» 5 випуск</a>.</p>

Як роблять консерви: антисанітарія, небезпечні добавки і відвертий обман споживача

Всі випуски: дивись з початку сезону

Як роблять консерви: антисанітарія, небезпечні добавки і відвертий обман споживача

Консерви – найпопулярніший продукт українців для туристичних походів і пікніків. Це швидкий перекус і смачний інгредієнт у багатьох салатах. До того ж не можна забувати про домашню консервацію, якою багато людей заповнюють брак вітамінів у холодну пору року. Як виробляють ці продукти, розбирався «Таємний агент» 25.03.2019. І головне, як від таких делікатесів не попасти на лікарняне ліжко?

У шоу «Таємний агент» 3 сезон 6 випуск Ніколетта Бокшан проникла на виробництво рибних і м'ясних консервів, щоб подивитися, чи не додають у банки зіпсовані продукти і чи дотримуються виробники санітарних норм? Христина Пасічник разом із фахівцем розповість, чим небезпечні зовнішні механічні пошкодження банки і чому такі консерви ніколи не варто купувати? Ще один таємний агент 6 випуску, Таня Сорокоус, розбереться, як правильно вибирати консерви в магазині і соління (квашені помідори, огірки та капусту) на ринках.

Журналісти будуть по-справжньому шоковані! Технологи, що працюють без рукавичок, перевищення температурного режиму розморожування м'яса, небезпечні харчові добавки, звичайно, не зазначені в складі консерви – лише малий список порушень виробників, який зняли камери шоу «Таємний агент» (Новий канал). Виявилося, що споживач не може бути впевнений ні в якості приготування консерви, ні в даті її виготовлення, ні навіть у тому, що в банці буде саме той вид риби, який він хоче купити.

Таємні агенти влаштують свій експеримент – спеціально погнуть банку з консервами і через тиждень проаналізують її складу в лабораторії. Чому від пошкодженої тари можна померти? Дивись шоу «Таємний агент» онлайн.

Також у 6 випуску не пропусти секрети «швидкого квашення» капусти від продавчині солінь. Дізнайся, чи можуть ці продукти продаватися на відкритому ринку? Який термін придатності цих овочів? І на що варто звертати увагу, щоб не схопити отруєння?

Дивись онлайн «Таємний агент» 3 сезон 6 випуск від 25.03.2019 на сайті Teleportal.ua.

Пропустив попередній випуск? Не витрачай часу на пошуки – переходь за посиланням і дізнайся, як правильно вибирати сік, у шоу «Таємний агент» 5 випуск.