Video: У пошуках м'яса: що кладуть у ковбасу українські виробники?
<p style="text-align:justify">У шоу <a href="https://teleportal.ua/show/novyy-kanal/taynyi-agent/sezon-3">«Таємний агент» 3 сезон</a> 13 випуск від 13.05.2019 дивись продовження скандальних перевірок виробництва ковбасних виробів. У минулому сезоні проекту <a href="https://teleportal.ua/person/katerina-pavlyuchenko">Катерина Павлюченко</a> та її підопічні розкрили Україні очі на відверту недбалість у приготуванні улюбленого м'ясного делікатесу. Але виробники не зробили висновків – інтернет знову наповнений гнівними коментарями: у ковбасі та сосисках знаходять щурів, кухонні йоржики, одноразові рукавички! .. Чи зможуть журналісти шоу «Таємний агент» (Новий канал) відшукати там справжнє м'ясо? Дивись онлайн 13 випуск.</p><p style="text-align:justify">Таємний агент Саша Башкатова змогла проникнути на два м'ясокомбінати та своїми очима побачила, що кидають у «котел». Вона розповість глядачам, наскільки чисто в робочих приміщеннях, чи одягають співробітники спецодяг і чи правда те, що ковбаси готують із зіпсованих продуктів? У 13 випуску «Таємний агент» вона розговорила своїх колег, щоб дізнатися, хто ж винен в отриманні неякісного продукту: виробник або його байдужий персонал?</p><p style="text-align:justify">Настя Баздирєва покаже, як зберігають продукти для виробництва ковбас і чому важливо, щоб м'ясо правильно розморожували. Усі, так чи інакше, здогадуються, що при «екстремальній» і занадто швидкій дефростації м'ясо втрачає харчову цінність, а кількість шкідливих мікроорганізмів у ньому зростає. Але в шоу «Таємний агент» 13.05.2019 Настя на живому прикладі покаже, що відбувається з м'ясом і який у нього хімічний склад після неправильного розморожування? Корисно буде знати навіть домогосподаркам!</p><p style="text-align:justify">13 випуск «Таємний агент» точно здивує вас горою цікавих фактів:</p><ul><li>Чому при виробництві ковбас і сосисок використовується стандарт НАССР від американських космонавтів?</li><li>Про що свідчить рідина у вакуумній упаковці з сосисками?</li><li>Як у домашніх умовах перевірити ковбаски на наявність крохмалю?</li><li>І чим відрізняється вищий сорт ковбаси?</li></ul><p style="text-align:justify">Хочете все це дізнатися? Дивіться онлайн «Таємний агент» 3 сезон 13 випуск на сайті Teleportal.ua.</p><p style="text-align:justify">Пропустив попередній випуск? Не витрачай часу на пошуки – переходь за посиланням і дивись <a href="https://teleportal.ua/show/novyy-kanal/taynyi-agent/sezon-3/vypusk-12">«Таємний агент» 3 сезон 12 випуск</a>.</p>

У пошуках м'яса: що кладуть у ковбасу українські виробники?

Всі випуски: дивись з початку сезону

У пошуках м'яса: що кладуть у ковбасу українські виробники?

У шоу «Таємний агент» 3 сезон 13 випуск від 13.05.2019 дивись продовження скандальних перевірок виробництва ковбасних виробів. У минулому сезоні проекту Катерина Павлюченко та її підопічні розкрили Україні очі на відверту недбалість у приготуванні улюбленого м'ясного делікатесу. Але виробники не зробили висновків – інтернет знову наповнений гнівними коментарями: у ковбасі та сосисках знаходять щурів, кухонні йоржики, одноразові рукавички! .. Чи зможуть журналісти шоу «Таємний агент» (Новий канал) відшукати там справжнє м'ясо? Дивись онлайн 13 випуск.

Таємний агент Саша Башкатова змогла проникнути на два м'ясокомбінати та своїми очима побачила, що кидають у «котел». Вона розповість глядачам, наскільки чисто в робочих приміщеннях, чи одягають співробітники спецодяг і чи правда те, що ковбаси готують із зіпсованих продуктів? У 13 випуску «Таємний агент» вона розговорила своїх колег, щоб дізнатися, хто ж винен в отриманні неякісного продукту: виробник або його байдужий персонал?

Настя Баздирєва покаже, як зберігають продукти для виробництва ковбас і чому важливо, щоб м'ясо правильно розморожували. Усі, так чи інакше, здогадуються, що при «екстремальній» і занадто швидкій дефростації м'ясо втрачає харчову цінність, а кількість шкідливих мікроорганізмів у ньому зростає. Але в шоу «Таємний агент» 13.05.2019 Настя на живому прикладі покаже, що відбувається з м'ясом і який у нього хімічний склад після неправильного розморожування? Корисно буде знати навіть домогосподаркам!

13 випуск «Таємний агент» точно здивує вас горою цікавих фактів:

  • Чому при виробництві ковбас і сосисок використовується стандарт НАССР від американських космонавтів?
  • Про що свідчить рідина у вакуумній упаковці з сосисками?
  • Як у домашніх умовах перевірити ковбаски на наявність крохмалю?
  • І чим відрізняється вищий сорт ковбаси?

Хочете все це дізнатися? Дивіться онлайн «Таємний агент» 3 сезон 13 випуск на сайті Teleportal.ua.

Пропустив попередній випуск? Не витрачай часу на пошуки – переходь за посиланням і дивись «Таємний агент» 3 сезон 12 випуск.