Для перегляду відео - увійдіть
в обліковий запис або зареєструйтесь,
це безкоштовно!
Зареєструйся – буде цікавіше!
Video: Сире м'ясо і протухлий соус: що ще «смачного» докладають у шаурму та бургери?
<p style="text-align:justify">Соковиті бургери, запашна випічка, шаурма та піца – у шоу «Таємний агент» 14 випуск від 20.05.2019 дізнаємося, як серед усього смачного розмаїття знайти дійсно безпечний продукт. На порозі літа журналісти Нового каналу вирішили провести ревізію в точках вуличної їжі. Адже ще рік тому столицею прокотилася хвиля захворювань на сальмонельоз, викликана неналежними умовами зберігання продуктів для приготування шаурми. Чи зробили продавці фаст-фуду висновки? Дивись «Таємний агент» онлайн.</p> <p style="text-align:justify">Ніколетта Бокшан таємно влаштувалася працювати в кілька МАФів, які продають стріт-фуд. Вона на власні очі побачила, з якого м'яса готують бургери та шаурму і скільки днів бутерброди лежать на прилавках перед тим, як стати чиїмось перекусом. У шоу <a href="https://teleportal.ua/show/novyy-kanal/taynyi-agent/sezon-3">«Таємний агент» 3 сезон</a> 14 випуск ревізор Ніколетта розповість:</p> <ul> <li style="text-align: justify;">Що роблять із зіпсованою зеленню і залишками м'яса на шаурму?</li> <li style="text-align: justify;">Чому найчастіше в шаурмі ви їсте зовсім не тільки-но зрізане м'ясо?</li> <li style="text-align: justify;">Із чого насправді роблять часниковий соус, і в яких «чистих» тарах його зберігають?</li> <li style="text-align: justify;">А також, чому під час готування бургера використовувати рукавички «неправильно і неекономного»?</li> </ul> <p style="text-align:justify">Таємний агент Таня Сорокоус із допомогою експертів розбереться, як потрібно готувати фаст-фуд і на що необхідно звертати увагу при виборі такого перекусу. Разом із шеф-кухарем Сергієм Шелестовим журналістка проекту «Таємний агент» (20.05.2019) побувала в 3 точках продажу шаурми і зафіксувала, що температура зберігання соусу на прилавках в 11 разів вище норми, а м'ясо готують при температурі в 2-3 рази нижче, ніж варто було б. Виходить, шаурмісти продають сире м'ясо, та ще й заправляють його зіпсованим соусом на основі яєць? Дивись усі подробиці в шоу «Таємний агент» 14 випуск.</p> <p style="text-align:justify">На десерт для безвідповідальних продавців журналісти Нового каналу приготували провокацію – після «домашнього» гамбургера Христині Пасічник стало погано прямо перед кіоском. Як виправдовувалися розповсюджувачі? Дізнаємося вже сьогодні ввечері!</p> <p style="text-align:justify">Дивись онлайн «Таємний агент» 3 сезон 14 випуск на Teleportal.ua і отримай безкоштовний майстер-клас від гуру бургерної справи Наталії Назаренко: як приготувати найсмачніший бутерброд.</p> <p style="text-align:justify">Дізнайся про таємниці виробників ковбас і сосисок – дивись <a href="https://teleportal.ua/show/novyy-kanal/taynyi-agent/sezon-3/vypusk-13">«Таємний агент» 13 випуск</a> онлайн.</p>

Сире м'ясо і протухлий соус: що ще «смачного» докладають у шаурму та бургери?

Всі випуски: дивись з початку сезону

Сире м'ясо і протухлий соус: що ще «смачного» докладають у шаурму та бургери?

Соковиті бургери, запашна випічка, шаурма та піца – у шоу «Таємний агент» 14 випуск від 20.05.2019 дізнаємося, як серед усього смачного розмаїття знайти дійсно безпечний продукт. На порозі літа журналісти Нового каналу вирішили провести ревізію в точках вуличної їжі. Адже ще рік тому столицею прокотилася хвиля захворювань на сальмонельоз, викликана неналежними умовами зберігання продуктів для приготування шаурми. Чи зробили продавці фаст-фуду висновки? Дивись «Таємний агент» онлайн.

Ніколетта Бокшан таємно влаштувалася працювати в кілька МАФів, які продають стріт-фуд. Вона на власні очі побачила, з якого м'яса готують бургери та шаурму і скільки днів бутерброди лежать на прилавках перед тим, як стати чиїмось перекусом. У шоу «Таємний агент» 3 сезон 14 випуск ревізор Ніколетта розповість:

  • Що роблять із зіпсованою зеленню і залишками м'яса на шаурму?
  • Чому найчастіше в шаурмі ви їсте зовсім не тільки-но зрізане м'ясо?
  • Із чого насправді роблять часниковий соус, і в яких «чистих» тарах його зберігають?
  • А також, чому під час готування бургера використовувати рукавички «неправильно і неекономного»?

Таємний агент Таня Сорокоус із допомогою експертів розбереться, як потрібно готувати фаст-фуд і на що необхідно звертати увагу при виборі такого перекусу. Разом із шеф-кухарем Сергієм Шелестовим журналістка проекту «Таємний агент» (20.05.2019) побувала в 3 точках продажу шаурми і зафіксувала, що температура зберігання соусу на прилавках в 11 разів вище норми, а м'ясо готують при температурі в 2-3 рази нижче, ніж варто було б. Виходить, шаурмісти продають сире м'ясо, та ще й заправляють його зіпсованим соусом на основі яєць? Дивись усі подробиці в шоу «Таємний агент» 14 випуск.

На десерт для безвідповідальних продавців журналісти Нового каналу приготували провокацію – після «домашнього» гамбургера Христині Пасічник стало погано прямо перед кіоском. Як виправдовувалися розповсюджувачі? Дізнаємося вже сьогодні ввечері!

Дивись онлайн «Таємний агент» 3 сезон 14 випуск на Teleportal.ua і отримай безкоштовний майстер-клас від гуру бургерної справи Наталії Назаренко: як приготувати найсмачніший бутерброд.

Дізнайся про таємниці виробників ковбас і сосисок – дивись «Таємний агент» 13 випуск онлайн.