Для перегляду відео - увійдіть
в обліковий запис або зареєструйтесь,
це безкоштовно!
Зареєструйся – буде цікавіше!
Video: Бойове хрещення: відкрити ресторан і повторити успіх Хестона Блюменталя
<p style="text-align:justify">Що професіонали зроблять з мільйоном? Усі, як один, відповідають – відкриють свій ресторан. Щоб підготувати героїв до такого серйозного кроку, судді затіяли давно відомий глядачеві конкурс – побудувати власний заклад від концепції до страв.</p> <p style="text-align:justify">У шоу <a href="https://teleportal.ua/show/stb/master-cheff/master-shef-professionaly">«Мастер Шеф Професіонали»</a> 10 випуск від 04.05.2019 учасники робили ремонт, купували начиння, вчилися бути компетентними офіціантами і, звичайно, готували меню із шести позицій: двох закусок, двох основних страв і двох десертів. Хтось зрадів такій авантюрі: «Це ж свій ресторан!» А інші були не на жарт стривожені. Судді «Мастер Шеф Професіонали» ще більше підігріли хвилювання – команда, що програла всім складом одягає чорні фартухи.</p> <p style="text-align:justify">Оцінювати старання героїв на запрошення Ектора Хіменес-Браво, Єлизавети Глинської та Володимира Ярославського прийшли люди, які знають все про ресторанний сервіс і їжу:</p> <ul> <li style="text-align:justify">українські ресторатори Оксана і Тарас Середюки,</li> <li style="text-align:justify">знаменитий кондитер Алла Железняк,</li> <li style="text-align:justify">шоколатьє Олександр Блаженский,</li> <li style="text-align:justify">ресторатори Наталя й Олексій Гончарови.</li> </ul> <p style="text-align:justify">Команда синіх у шоу «Мастер Шеф Професіонали» 04.05.2019 вирішила вразити гостей лофтом і їжею в сміливому стилі ф'южн – поєднанням абсолютно різних продуктів. А «червоні» повернулися до витоків, на ферму, до свіжих овочів, ніжних молочних продуктів і соковитого м'яса.</p> <p style="text-align:justify">Чия концепція виявилася найвдалішою? Хто подав сирий кальмар Володимиру Ярославському? І чию страву Ектор назвав «нереально смачною»? Дивись онлайн у 10 випуску «Мастер Шеф Професіонали».</p> <p style="text-align:justify">Попереду учасників чекало ще одне амбітне змагання – битва чорних. Сьогодні не треба було готувати дуже швидко або використовувати відходи й мікрохвильовки. Але завдання виявилося дуже важким: поставити себе на один рівень із володарем 3 зірок Мішлен Хестоном Блюменталем і довести, що герої «Мастер Шеф Професіонали» зовсім не гірші за нього. Невже учасникам доведеться змагатися з гуру кулінарії?</p> <p style="text-align:justify">Дивись «Мастер Шеф Професіонали» онлайн 10 випуск від 04.05.19 на сайті Teleportal.ua.</p> <p style="text-align:justify">Пропустив попередній випуск? Не витрачай часу на пошуки – переходь за посиланням і дивись <a href="https://teleportal.ua/ru/show/stb/master-cheff/master-shef-professionaly/vypusk-9">«Мастер Шеф Професіонали» 9 випуск</a>.</p>

Бойове хрещення: відкрити ресторан і повторити успіх Хестона Блюменталя

Всі випуски: дивись з початку сезону
Професіонали
Сезон 9
Професіонали
Сезон 8
Підлітки
Сезон 7

Бойове хрещення: відкрити ресторан і повторити успіх Хестона Блюменталя

Що професіонали зроблять з мільйоном? Усі, як один, відповідають – відкриють свій ресторан. Щоб підготувати героїв до такого серйозного кроку, судді затіяли давно відомий глядачеві конкурс – побудувати власний заклад від концепції до страв.

У шоу «Мастер Шеф Професіонали» 10 випуск від 04.05.2019 учасники робили ремонт, купували начиння, вчилися бути компетентними офіціантами і, звичайно, готували меню із шести позицій: двох закусок, двох основних страв і двох десертів. Хтось зрадів такій авантюрі: «Це ж свій ресторан!» А інші були не на жарт стривожені. Судді «Мастер Шеф Професіонали» ще більше підігріли хвилювання – команда, що програла всім складом одягає чорні фартухи.

Оцінювати старання героїв на запрошення Ектора Хіменес-Браво, Єлизавети Глинської та Володимира Ярославського прийшли люди, які знають все про ресторанний сервіс і їжу:

  • українські ресторатори Оксана і Тарас Середюки,
  • знаменитий кондитер Алла Железняк,
  • шоколатьє Олександр Блаженский,
  • ресторатори Наталя й Олексій Гончарови.

Команда синіх у шоу «Мастер Шеф Професіонали» 04.05.2019 вирішила вразити гостей лофтом і їжею в сміливому стилі ф'южн – поєднанням абсолютно різних продуктів. А «червоні» повернулися до витоків, на ферму, до свіжих овочів, ніжних молочних продуктів і соковитого м'яса.

Чия концепція виявилася найвдалішою? Хто подав сирий кальмар Володимиру Ярославському? І чию страву Ектор назвав «нереально смачною»? Дивись онлайн у 10 випуску «Мастер Шеф Професіонали».

Попереду учасників чекало ще одне амбітне змагання – битва чорних. Сьогодні не треба було готувати дуже швидко або використовувати відходи й мікрохвильовки. Але завдання виявилося дуже важким: поставити себе на один рівень із володарем 3 зірок Мішлен Хестоном Блюменталем і довести, що герої «Мастер Шеф Професіонали» зовсім не гірші за нього. Невже учасникам доведеться змагатися з гуру кулінарії?

Дивись «Мастер Шеф Професіонали» онлайн 10 випуск від 04.05.19 на сайті Teleportal.ua.

Пропустив попередній випуск? Не витрачай часу на пошуки – переходь за посиланням і дивись «Мастер Шеф Професіонали» 9 випуск.