Для перегляду відео - увійдіть
в обліковий запис або зареєструйтесь,
це безкоштовно!
Зареєструйся – буде цікавіше!
Video: Виїзний конкурс у стилі fusion: профітролі з форшмаком і місо-борщ
<p><meta charset="utf-8"></p> <p dir="ltr" style="text-align: justify;"><strong><span>У програмі <a href="https://teleportal.ua/show/stb/master-cheff/sezon-9">«Мастер Шеф» 9 сезон</a> 3 випуск від 13.09.2019 – перший традиційний виїзний конкурс</span></strong></p> <p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>Учасників привезли на Андріївський узвіз. У попередніх сезонах вони готували і продавали їжу киянам. Цього року умови трохи змінилися: кулінари повинні догодити гостям столиці. Вони поділилися на команди і готували страви в стилі «фьюжн».</span></p> <p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>Особливість цієї кухні – в поєднанні кулінарних особливостей різних країн. Саме цей стиль дозволяє створювати несподівані нові поєднання смаків. Чи вийшло у аматорів освоїти це мистецтво?</span></p> <p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>Команди приготували для туристів незвичні страви, серед яких:</span></p> <ul> <li dir="ltr"> <p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>французькі профітролі з начинкою з одеського форшмака;</span></p> </li> <li dir="ltr"> <p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>український борщ зі смаком японського місо-супу;</span></p> </li> <li dir="ltr"> <p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>котлети по-київськи з пюре з американського батата.</span></p> </li> </ul> <p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>Чи сподобалися нові поєднання дегустаторам? Дізнайтеся прямо зараз – дивіться новий випуск «МастерШеф».</span></p> <p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>Після виїзного конкурсу настав хвилюючий момент – перше голосування! А це значить – перші чорні фартухи.</span></p> <p dir="ltr" style="text-align: justify;"><strong><span>Друге випробування: класична кулінарна естафета</span></strong></p> <p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>За умовами, всі етапи приготування страви діляться між учасниками. Один кулінар – один крок рецепта. Все, як у звичайному шкільному змаганні. Вперше за час існування цього конкурсу учасники готували десерт. Вони повинні були відтворити класичний французький торт «Фрезьє». Рецепт непростий, вимагає від кухаря уважності і точності. <a href="https://teleportal.ua/person/volodimir-yaroslavskiy">Володимир Ярославський</a> навіть порушив дієту заради того, щоб продегустувати творіння учасників! А як поставилася до приготованих десертів кондитер <a href="https://teleportal.ua/person/elizaveta-glinska">Єлизавета Глинська</a>? Дивіться у проекті «Мастер Шеф» 9 сезон 3 випуск від 13.09.2019 онлайн!</span></p> <p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>Після всіх випробувань чотири найслабших учасника зійшлися у фінальній битві. На них чекав неприємний сюрприз: довелося не тільки готувати, але і... колоти дрова! Хто виявився досить сильним, щоб залишитися серед найкращих аматорів України? Хто поїхав додому, а хто отримав заповітний іменний фартух?</span></p> <p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>Залишайтеся в гущі кулінарних подій. Дивіться шоу «Мастер Шеф» 9 сезон 3 випуск на сайті «Телепортал».</span></p> <p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>Якщо ви пропустили попередній випуск, то дивіться за посиланням <a href="https://teleportal.ua/show/stb/master-cheff/sezon-9/vypusk-2">«Мастер Шеф» 9 сезон 2 випуск.</a></span></p>

Виїзний конкурс у стилі fusion: профітролі з форшмаком і місо-борщ

Виїзний конкурс у стилі fusion: профітролі з форшмаком і місо-борщ

У програмі «Мастер Шеф» 9 сезон 3 випуск від 13.09.2019 – перший традиційний виїзний конкурс

Учасників привезли на Андріївський узвіз. У попередніх сезонах вони готували і продавали їжу киянам. Цього року умови трохи змінилися: кулінари повинні догодити гостям столиці. Вони поділилися на команди і готували страви в стилі «фьюжн».

Особливість цієї кухні – в поєднанні кулінарних особливостей різних країн. Саме цей стиль дозволяє створювати несподівані нові поєднання смаків. Чи вийшло у аматорів освоїти це мистецтво?

Команди приготували для туристів незвичні страви, серед яких:

  • французькі профітролі з начинкою з одеського форшмака;

  • український борщ зі смаком японського місо-супу;

  • котлети по-київськи з пюре з американського батата.

Чи сподобалися нові поєднання дегустаторам? Дізнайтеся прямо зараз – дивіться новий випуск «МастерШеф».

Після виїзного конкурсу настав хвилюючий момент – перше голосування! А це значить – перші чорні фартухи.

Друге випробування: класична кулінарна естафета

За умовами, всі етапи приготування страви діляться між учасниками. Один кулінар – один крок рецепта. Все, як у звичайному шкільному змаганні. Вперше за час існування цього конкурсу учасники готували десерт. Вони повинні були відтворити класичний французький торт «Фрезьє». Рецепт непростий, вимагає від кухаря уважності і точності. Володимир Ярославський навіть порушив дієту заради того, щоб продегустувати творіння учасників! А як поставилася до приготованих десертів кондитер Єлизавета Глинська? Дивіться у проекті «Мастер Шеф» 9 сезон 3 випуск від 13.09.2019 онлайн!

Після всіх випробувань чотири найслабших учасника зійшлися у фінальній битві. На них чекав неприємний сюрприз: довелося не тільки готувати, але і... колоти дрова! Хто виявився досить сильним, щоб залишитися серед найкращих аматорів України? Хто поїхав додому, а хто отримав заповітний іменний фартух?

Залишайтеся в гущі кулінарних подій. Дивіться шоу «Мастер Шеф» 9 сезон 3 випуск на сайті «Телепортал».

Якщо ви пропустили попередній випуск, то дивіться за посиланням «Мастер Шеф» 9 сезон 2 випуск.