Для перегляду відео - увійдіть
в обліковий запис або зареєструйтесь,
це безкоштовно!
Video: Кулінарний стендап про перлову крупу від Ігоря Ласточкіна
<p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>Шоумен і відомий гуморист Ігор Ласточкін у недільному шоу СТБ <a href="https://teleportal.ua/show/stb/prokinsya-z-ektorom/sezon-1">«Прокинься з Ектором» 1 сезон</a> 13 випуск від </span><span>15.12.2019 викличе Ектора Хіменес-Браво на кулінарну дуель через свою ненависть до страв з перлової крупи. Мовляв, це найбільший дитячий кошмар чи груба їжа для солдатів. Проте колумбійського шеф-кухаря не здивуєш такою думкою! Сьогодні він готовий зламати кулінарний стереотип трьома вишуканими та водночас простими стравами, які розкриють перловку по-новому. Прокидайтеся з Ектором </span><span>15.12.2019 і встигніть записати всі нові рецепти.</span></p><p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>Перш ніж зайти на кухню <a href="https://teleportal.ua/person/ektor-khimenes-bravo">Ектор Хіменес-Браво</a> навчить вас вибирати правильні продукти, щоб від кожної страви ви отримали гастрономічне задоволення. Ось декілька секретів від кулінара:</span></p><ul dir="ltr"><li style="text-align: justify;"><span>під час вибору перлової крупи потрібно завжди звертати увагу на умови зберігання й термін придатності;</span></li><li style="text-align: justify;"><span>якщо ви постійно купуєте бекон у вакуумі, то дивіться, аби в упакуванні не було вологи. А сам бекон має бути світло-рожевого кольору з білими прожилками;</span></li><li style="text-align: justify;"><span>щоб смакувати тільки солодкими апельсинами, під час покупки вибирайте цитрус із великим «пупком».</span></li></ul><p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>Ще більше кулінарних секретів шукайте в 13 випуску проєкту «Прокинься з Ектором» (2019).</span></p><p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>Настав час розповісти, чим Ектор Хіменес-Браво дивуватиме Ігоря Ласточкіна: салатом із перловкою, цитрусовим маринадом, печеним буряком і козячим сиром; перлотто з грибами, беконом та яйцем пашот; перловкою з тушкованою яловичиною в марокканському стилі. Звучить дуже апетитно! Здається, в Ігоря Ласточкіна в програмі «Прокинься з Ектором» 13 випуск (2019) не буде іншого виходу, як з’їсти все до останньої крихти.</span></p><p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>За приготуванням ресторанних страв від Ектора Хіменес-Браво Ігор Ласточкін поділиться з вами секретним рецептом узбецького плову, таємницями сімейного життя і… дружби з Президентом Володимиром Зеленським. Дочекайтеся та почуйте багато цікавого – дивіться онлайн шоу «Прокинься з Ектором» 1 сезон 13 випуск від </span><span>15.12.2019 на сайті Teleportal.ua.</span></p><p dir="ltr" style="text-align: justify;"><span>Не розумієте вегетаріанської кухні? Переходьте за посиланням і дивіться <a href="https://teleportal.ua/show/stb/prokinsya-z-ektorom/sezon-1/vypusk-12">«Прокинься з Ектором» 1 сезон 12 випуск</a> і разом з Ігорем Кондратюком розширте свій кулінарний світогляд.</span></p>

Кулінарний стендап про перлову крупу від Ігоря Ласточкіна

Всі випуски | Сезон 1

Кулінарний стендап про перлову крупу від Ігоря Ласточкіна

Шоумен і відомий гуморист Ігор Ласточкін у недільному шоу СТБ «Прокинься з Ектором» 1 сезон 13 випуск від 15.12.2019 викличе Ектора Хіменес-Браво на кулінарну дуель через свою ненависть до страв з перлової крупи. Мовляв, це найбільший дитячий кошмар чи груба їжа для солдатів. Проте колумбійського шеф-кухаря не здивуєш такою думкою! Сьогодні він готовий зламати кулінарний стереотип трьома вишуканими та водночас простими стравами, які розкриють перловку по-новому. Прокидайтеся з Ектором 15.12.2019 і встигніть записати всі нові рецепти.

Перш ніж зайти на кухню Ектор Хіменес-Браво навчить вас вибирати правильні продукти, щоб від кожної страви ви отримали гастрономічне задоволення. Ось декілька секретів від кулінара:

  • під час вибору перлової крупи потрібно завжди звертати увагу на умови зберігання й термін придатності;
  • якщо ви постійно купуєте бекон у вакуумі, то дивіться, аби в упакуванні не було вологи. А сам бекон має бути світло-рожевого кольору з білими прожилками;
  • щоб смакувати тільки солодкими апельсинами, під час покупки вибирайте цитрус із великим «пупком».

Ще більше кулінарних секретів шукайте в 13 випуску проєкту «Прокинься з Ектором» (2019).

Настав час розповісти, чим Ектор Хіменес-Браво дивуватиме Ігоря Ласточкіна: салатом із перловкою, цитрусовим маринадом, печеним буряком і козячим сиром; перлотто з грибами, беконом та яйцем пашот; перловкою з тушкованою яловичиною в марокканському стилі. Звучить дуже апетитно! Здається, в Ігоря Ласточкіна в програмі «Прокинься з Ектором» 13 випуск (2019) не буде іншого виходу, як з’їсти все до останньої крихти.

За приготуванням ресторанних страв від Ектора Хіменес-Браво Ігор Ласточкін поділиться з вами секретним рецептом узбецького плову, таємницями сімейного життя і… дружби з Президентом Володимиром Зеленським. Дочекайтеся та почуйте багато цікавого – дивіться онлайн шоу «Прокинься з Ектором» 1 сезон 13 випуск від 15.12.2019 на сайті Teleportal.ua.

Не розумієте вегетаріанської кухні? Переходьте за посиланням і дивіться «Прокинься з Ектором» 1 сезон 12 випуск і разом з Ігорем Кондратюком розширте свій кулінарний світогляд.