Video: Частина 1
Столовий буряк має зазвичай темно-червону, бордову або червоно-фіолетову м’якоть. Купуючи буряк, трохи сковирніть шкірку, щоб переконається, що всередині неї колір яскравий, а сам овоч соковитий і щільний … Ну а як приготувати з якісного буряка найрізноманітніші страви – це краще за всіх знає кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» Алла Ковальчук.

Частина 1

 

Апетитні десерти

Авторські рецепти Єлизавети Глинської

Частина 1

Столовий буряк має зазвичай темно-червону, бордову або червоно-фіолетову м’якоть. Купуючи буряк, трохи сковирніть шкірку, щоб переконається, що всередині неї колір яскравий, а сам овоч соковитий і щільний … Ну а як приготувати з якісного буряка найрізноманітніші страви – це краще за всіх знає кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» Алла Ковальчук.