Video: Частина 2
Найкращий засіб перевірити чи дісйно шоколад гарної якості – це покласти невеличкий шматочок на язик. Він має миттєво розтанути, тому що какао-масло тане вже при температурі +32 градуси. Шоколад з домішками буде танути довго та залишить після себе в'язкий сальний присмак. Ну а коли якісний шоколад выбрано та придбано – саме час вивчити рецепти шоколадных страв від Лізи Глинської з шоу «Все буде смачно!»

Частина 2

)
 

Апетитні десерти

Авторські рецепти Єлизавети Глинської

Частина 2

Найкращий засіб перевірити чи дісйно шоколад гарної якості – це покласти невеличкий шматочок на язик. Він має миттєво розтанути, тому що какао-масло тане вже при температурі +32 градуси. Шоколад з домішками буде танути довго та залишить після себе в'язкий сальний присмак. Ну а коли якісний шоколад выбрано та придбано – саме час вивчити рецепти шоколадных страв від Лізи Глинської з шоу «Все буде смачно!»