На який email відправити новий пароль?
Ведучий кулінарного проекту «Страва честі» не втомлюється вишукувати секрети приготування українських національних страв. Чим цього разу здивує глядачів шеф-кухар?
У тревел-проекті «Страва честі» 6 випуск від 14.04.2019 Юрій Ковриженко взяв курс на Полтавщину, аби роздобути унікальний рецепт приготування… дичини! Ну й завдання у Юрія! Дичина — це дуже специфічна страва, яку навіть у ресторанах дуже важко знайти. А все через те, що таке м’ясо дуже жорстке, має специфічний запах і з ним дуже важко працювати. Але в 6 випуску «Страва честі» для Юрія Ковриженка немає ніяких перепон!
Шеф-кухар вирушив у село Нова Знам’янка. Тут живуть рятівниці Юрія — пані Світлана й пані Наталя, які знають усі тонкощі приготування дичини. Їхні чоловіки — професійні мисливці, тому господині щодня мусять готувати м’ясо диких тварин і дивувати сім’ї новими кулінарними ідеями. У шоу «Страва честі» 14.04.2019 Світлана й Наталя розкажуть унікальні секрети поводження із цим продуктом!
Пані Світлана залякала Юрія. Мовляв, її чоловік навіть не знає, що Ковриженко сюди приїхав! До того ж він дуже ревнивий! Чи не вилізе боком ведучому шоу «Страва честі» у 6 випуску неочікуваний візит?
Розмови розмовами, але потрібно братися за справу! У шоу «Страва честі» 6 випуск Світлана й Наталія відкрили Юрію старовинний рецепт дикої качки в гарбузі! Ви можете собі це уявити? Новий випуск нашого кулінарного шоу точно вас здивує.
Юрій Ковриженко в 6 випуску «Страва честі» дізнався:
Хочете дізнатися рецепт качки? Дивіться онлайн «Страва честі» 14.04.2019.
Це тільки початок! Юрій захотів приготувати м’ясо зайця. Але для цього він мав власними руками вполювати косого! Миттю шеф-кухар перетворився на мисливця. Чи вдасться ведучому спіймати бодай одного зайця і здивувати господинь своїм кулінарним шедевром? Дізнайтеся в шоу «Страва честі» 6 випуск від 14.04.2019.
Хочете дізнатися ще більше кулінарних секретів? Не гайте часу — переходьте за посиланням і дивіться «Страва честі» 5 випуск.