Video: «Федя, дичь»: рецепт приготування мітболів із дикого зайця
<p>Ведучий кулінарного проекту «Страва честі» не втомлюється вишукувати секрети приготування українських національних страв. Чим цього разу здивує глядачів шеф-кухар?</p> <p>У тревел-проекті <a href="https://teleportal.ua/show/stb/strava-chesti">«Страва честі» </a>6 випуск від 14.04.2019 Юрій Ковриженко взяв курс на Полтавщину, аби роздобути унікальний рецепт приготування… дичини! Ну й завдання у Юрія! Дичина — це дуже специфічна страва, яку навіть у ресторанах дуже важко знайти. А все через те, що таке м’ясо дуже жорстке, має специфічний запах і з ним дуже важко працювати. Але в 6 випуску «Страва честі» для Юрія Ковриженка немає ніяких перепон!</p> <p>Шеф-кухар вирушив у село Нова Знам’янка. Тут живуть рятівниці Юрія — пані Світлана й пані Наталя, які знають усі тонкощі приготування дичини. Їхні чоловіки — професійні мисливці, тому господині щодня мусять готувати м’ясо диких тварин і дивувати сім’ї новими кулінарними ідеями. У шоу «Страва честі» 14.04.2019 Світлана й Наталя розкажуть унікальні секрети поводження із цим продуктом!</p> <p>Пані Світлана залякала Юрія. Мовляв, її чоловік навіть не знає, що Ковриженко сюди приїхав! До того ж він дуже ревнивий! Чи не вилізе боком ведучому шоу «Страва честі» у 6 випуску неочікуваний візит?</p> <p>Розмови розмовами, але потрібно братися за справу! У шоу «Страва честі» 6 випуск Світлана й Наталія відкрили Юрію старовинний рецепт дикої качки в гарбузі! Ви можете собі це уявити? Новий випуск нашого кулінарного шоу точно вас здивує.</p> <p><a href="https://teleportal.ua/person/yuriy-kovrizhenko">Юрій Ковриженко</a> в 6 випуску «Страва честі» дізнався:</p> <ul> <li>які спеції використовувати для маринаду дичини?</li> <li>як позбутися від специфічного запаху м’яса?</li> <li>що потрібно додати до дичини, аби вона стала м’якою й соковитою?</li> </ul> <p>Хочете дізнатися <a href="https://teleportal.ua/show/stb/dobre/2017/vypusk-967/sochnaya-utka-ot-sergeya-kalinina-retsepty-vse-bude-dobre">рецепт качки</a>? Дивіться онлайн «Страва честі» 14.04.2019.</p> <p>Це тільки початок! Юрій захотів приготувати м’ясо зайця. Але для цього він мав власними руками вполювати косого! Миттю шеф-кухар перетворився на мисливця. Чи вдасться ведучому спіймати бодай одного зайця і здивувати господинь своїм кулінарним шедевром? Дізнайтеся в шоу «Страва честі» 6 випуск від 14.04.2019.</p> <p>Хочете дізнатися ще більше кулінарних секретів? Не гайте часу — переходьте за посиланням і дивіться <a href="https://teleportal.ua/show/stb/strava-chesti/sezon-1/vipusk-5">«Страва честі» 5 випуск</a>.</p>

«Федя, дичь»: рецепт приготування мітболів із дикого зайця

«Федя, дичь»: рецепт приготування мітболів із дикого зайця

Ведучий кулінарного проекту «Страва честі» не втомлюється вишукувати секрети приготування українських національних страв. Чим цього разу здивує глядачів шеф-кухар?

У тревел-проекті «Страва честі» 6 випуск від 14.04.2019 Юрій Ковриженко взяв курс на Полтавщину, аби роздобути унікальний рецепт приготування… дичини! Ну й завдання у Юрія! Дичина — це дуже специфічна страва, яку навіть у ресторанах дуже важко знайти. А все через те, що таке м’ясо дуже жорстке, має специфічний запах і з ним дуже важко працювати. Але в 6 випуску «Страва честі» для Юрія Ковриженка немає ніяких перепон!

Шеф-кухар вирушив у село Нова Знам’янка. Тут живуть рятівниці Юрія — пані Світлана й пані Наталя, які знають усі тонкощі приготування дичини. Їхні чоловіки — професійні мисливці, тому господині щодня мусять готувати м’ясо диких тварин і дивувати сім’ї новими кулінарними ідеями. У шоу «Страва честі» 14.04.2019 Світлана й Наталя розкажуть унікальні секрети поводження із цим продуктом!

Пані Світлана залякала Юрія. Мовляв, її чоловік навіть не знає, що Ковриженко сюди приїхав! До того ж він дуже ревнивий! Чи не вилізе боком ведучому шоу «Страва честі» у 6 випуску неочікуваний візит?

Розмови розмовами, але потрібно братися за справу! У шоу «Страва честі» 6 випуск Світлана й Наталія відкрили Юрію старовинний рецепт дикої качки в гарбузі! Ви можете собі це уявити? Новий випуск нашого кулінарного шоу точно вас здивує.

Юрій Ковриженко в 6 випуску «Страва честі» дізнався:

  • які спеції використовувати для маринаду дичини?
  • як позбутися від специфічного запаху м’яса?
  • що потрібно додати до дичини, аби вона стала м’якою й соковитою?

Хочете дізнатися рецепт качки? Дивіться онлайн «Страва честі» 14.04.2019.

Це тільки початок! Юрій захотів приготувати м’ясо зайця. Але для цього він мав власними руками вполювати косого! Миттю шеф-кухар перетворився на мисливця. Чи вдасться ведучому спіймати бодай одного зайця і здивувати господинь своїм кулінарним шедевром? Дізнайтеся в шоу «Страва честі» 6 випуск від 14.04.2019.

Хочете дізнатися ще більше кулінарних секретів? Не гайте часу — переходьте за посиланням і дивіться «Страва честі» 5 випуск.