Video: Болотна риба як у ресторані: рецепт сушених і запечених в’юнів
<p style="text-align:justify">У кулінарному тревел-шоу <a href="https://teleportal.ua/show/stb/strava-chesti">«Страва честі»</a> 12 випуск від 26.05.2019 Юрій Ковриженко приготував для глядачів справжній сюрприз: рецепт неординарної страви — сушених в’юнів. Ви коли-небудь готували болотну рибу? А куштували її? В’юнів дуже рідко подають до столу, але ніхто не здогадується: цю рибу можна приготувати не гірше ніж форель! Ви заінтриговані? Тоді мерщій дивіться онлайн «Страву честі» 12 випуск.</p> <p style="text-align:justify"><a href="https://teleportal.ua/person/yuriy-kovrizhenko">Юрій Ковриженко</a> не уявляв, як можна смачно приготувати в’юнів! Ба більше, він ніколи не тримав цю рибу в руках! Щоб відкрити для себе бездоганний і витончений смак болотної риби, ведучий проекту «Страва честі» у 12 випуску в повній бойовій готовності вирушив на Житомирщину, до села Селезівка. Саме сюди з усієї України з’їжджаються господині за унікальним рецептом сушених в’юнів. Найкраще готує їх пані Наталя, яка радо погодилася навчити Ковриженка тонкощів приготування цієї страви.</p> <p style="text-align:justify">По приїзду на Ковриженка чекав сюрприз: Наталя в кулінарній програмі СТБ «Страва честі» 26.05.2019 розповіла не тільки секрети приготування в’юнів, але й здивувала всіх унікальним <a href="https://teleportal.ua/show/stb/smachno/sezon-4/vypusk-28/okun-zapechennyy-na-lukovoy-podushke-retsept-vse-bude-smachno">рецептом риби</a>, запеченої в сметані! Оце так пощастило Юрію!</p> <p style="text-align:justify">Дивіться онлайн «Страва честі» 12 випуск від 26.05.2019 на сайті Teleportal.ua і дізнайтеся:</p> <ul> <li style="text-align:justify">Як легко почистити в’юнів від слизу?</li> <li style="text-align:justify">Чому болотну рибу не патрають?</li> <li style="text-align:justify">Для чого в’юнів і овочі потрібно готувати окремо?</li> <li style="text-align:justify">Який інгредієнт допоможе позбутися «болотистого» присмаку риби?</li> <li style="text-align:justify">Як правильно їсти в’юна?</li> </ul> <p style="text-align:justify">Пані Наталя виконала бажання Юрія Ковриженка! Як справжній чоловік, ведучий не міг покинути кухню поки не віддячить господині! Тому Юрій разом із чоловіком Наталі Віктором організували для неї справжню ресторанну вечерю! Чи вдалося чоловікам здивувати господиню? Дізнайтеся у 12 випуску шоу «Страва честі».</p> <p style="text-align:justify">Хочете дізнатися авторський рецепт ланципупиків? Переходьте за посиланням і дивіться шоу <a href="https://teleportal.ua/show/stb/strava-chesti/sezon-1/vypusk-11">«Страва честі» 11 випуск</a>.</p>

Болотна риба як у ресторані: рецепт сушених і запечених в’юнів

Всі випуски: дивись з початку сезону

Болотна риба як у ресторані: рецепт сушених і запечених в’юнів

У кулінарному тревел-шоу «Страва честі» 12 випуск від 26.05.2019 Юрій Ковриженко приготував для глядачів справжній сюрприз: рецепт неординарної страви — сушених в’юнів. Ви коли-небудь готували болотну рибу? А куштували її? В’юнів дуже рідко подають до столу, але ніхто не здогадується: цю рибу можна приготувати не гірше ніж форель! Ви заінтриговані? Тоді мерщій дивіться онлайн «Страву честі» 12 випуск.

Юрій Ковриженко не уявляв, як можна смачно приготувати в’юнів! Ба більше, він ніколи не тримав цю рибу в руках! Щоб відкрити для себе бездоганний і витончений смак болотної риби, ведучий проекту «Страва честі» у 12 випуску в повній бойовій готовності вирушив на Житомирщину, до села Селезівка. Саме сюди з усієї України з’їжджаються господині за унікальним рецептом сушених в’юнів. Найкраще готує їх пані Наталя, яка радо погодилася навчити Ковриженка тонкощів приготування цієї страви.

По приїзду на Ковриженка чекав сюрприз: Наталя в кулінарній програмі СТБ «Страва честі» 26.05.2019 розповіла не тільки секрети приготування в’юнів, але й здивувала всіх унікальним рецептом риби, запеченої в сметані! Оце так пощастило Юрію!

Дивіться онлайн «Страва честі» 12 випуск від 26.05.2019 на сайті Teleportal.ua і дізнайтеся:

  • Як легко почистити в’юнів від слизу?
  • Чому болотну рибу не патрають?
  • Для чого в’юнів і овочі потрібно готувати окремо?
  • Який інгредієнт допоможе позбутися «болотистого» присмаку риби?
  • Як правильно їсти в’юна?

Пані Наталя виконала бажання Юрія Ковриженка! Як справжній чоловік, ведучий не міг покинути кухню поки не віддячить господині! Тому Юрій разом із чоловіком Наталі Віктором організували для неї справжню ресторанну вечерю! Чи вдалося чоловікам здивувати господиню? Дізнайтеся у 12 випуску шоу «Страва честі».

Хочете дізнатися авторський рецепт ланципупиків? Переходьте за посиланням і дивіться шоу «Страва честі» 11 випуск.