Оберіть свою підписку
TELEPORTAL
БЕЗ РЕКЛАМИ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів від телеканалів СТБ, ICTV та Нового в HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
ОБИРАЙТЕ
TELEPORTAL
Все твоє ТБ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів, а також прямий ефір 6 телеканалів (СТБ, ICTV, Новий, ОцеТБ, М1 та М2) у HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
ОБИРАЙТЕ
Вибіріть собі підписку
TELEPORTAL
БЕЗ РЕКЛАМИ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів від телеканалів СТБ, ICTV та Нового в HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
це твоя підписка Змінити на цю?
TELEPORTAL
Все твоє ТБ
Дивіться без реклами сотні шоу й серіалів, а також прямий ефір 6 телеканалів (СТБ, ICTV, Новий, ОцеТБ, М1 та М2) у HD якості
Отримайте перші
днів за 1 грн,
а надалі сплачуйте грн/місяць
це твоя підписка Змінити на цю?
Пароль ********
Змінити

Підписка

Дата наступного платежу

Регистрация

*Здійснюючи оплату ви приймаєте угоду користувача. Підписка передбачає автоматичне продовження по регулярній вартості вашого тарифного плану. Ви завжди можете відмовитися від сервісу і скасувати автооплату в особистому кабінеті на сайті www.teleportal.ua
Для перегляду відео - увійдіть
в обліковий запис або зареєструйтесь,
це безкоштовно!
Video: Страва честі: дивитися онлайн 12 випуск від 26.05.2019
Дивитися онлайн проект Страва честі 12 випуск від 26.05.2019 на сайті Телепортал

Болотна риба як у ресторані: рецепт сушених і запечених в’юнів

Всі випуски | Сезон 1

Болотна риба як у ресторані: рецепт сушених і запечених в’юнів

У кулінарному тревел-шоу «Страва честі» 12 випуск від 26.05.2019 Юрій Ковриженко приготував для глядачів справжній сюрприз: рецепт неординарної страви — сушених в’юнів. Ви коли-небудь готували болотну рибу? А куштували її? В’юнів дуже рідко подають до столу, але ніхто не здогадується: цю рибу можна приготувати не гірше ніж форель! Ви заінтриговані? Тоді мерщій дивіться онлайн «Страву честі» 12 випуск.

Юрій Ковриженко не уявляв, як можна смачно приготувати в’юнів! Ба більше, він ніколи не тримав цю рибу в руках! Щоб відкрити для себе бездоганний і витончений смак болотної риби, ведучий проекту «Страва честі» у 12 випуску в повній бойовій готовності вирушив на Житомирщину, до села Селезівка. Саме сюди з усієї України з’їжджаються господині за унікальним рецептом сушених в’юнів. Найкраще готує їх пані Наталя, яка радо погодилася навчити Ковриженка тонкощів приготування цієї страви.

По приїзду на Ковриженка чекав сюрприз: Наталя в кулінарній програмі СТБ «Страва честі» 26.05.2019 розповіла не тільки секрети приготування в’юнів, але й здивувала всіх унікальним рецептом риби, запеченої в сметані! Оце так пощастило Юрію!

Дивіться онлайн «Страва честі» 12 випуск від 26.05.2019 на сайті Teleportal.ua і дізнайтеся:

  • Як легко почистити в’юнів від слизу?
  • Чому болотну рибу не патрають?
  • Для чого в’юнів і овочі потрібно готувати окремо?
  • Який інгредієнт допоможе позбутися «болотистого» присмаку риби?
  • Як правильно їсти в’юна?

Пані Наталя виконала бажання Юрія Ковриженка! Як справжній чоловік, ведучий не міг покинути кухню поки не віддячить господині! Тому Юрій разом із чоловіком Наталі Віктором організували для неї справжню ресторанну вечерю! Чи вдалося чоловікам здивувати господиню? Дізнайтеся у 12 випуску шоу «Страва честі».

Хочете дізнатися авторський рецепт ланципупиків? Переходьте за посиланням і дивіться шоу «Страва честі» 11 випуск.